Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben, dit ivm spammaatregelen.
69 berichten.
Vanessa Vanessa
Ik vorig jaar op 17 februari getransplanteerd toen ik op donderdag avond 16 februari om half tien om precies te zijn het verlossende telefoontje kreeg uit Leuven kon ik eigenlijk eerder wenen van geluk dan van schrik. Misschien had ik ook geen bang om dat de dagen en weken ook een paar van naaste patienten waren getransplanteerd en er alles mee in orde was en zo allemaal goed herstelde ik weet het niet . Het geen mij vooral is opgevallen is dat het verlossende telefoontje komt om het moment dat je eigenlijk totaal ni verwacht hoe lang je er ook hebt opgewacht en spannend en zenuwslopend het bij momenten was. IK ZOU DOODGRAAG DE FAMLIE VAN DONOR WILLEN BEDANKEN ZE HEBBEN MEE GEZORGD DAT IK EINDELIJK VAN DIE ROT MACHINE VERLOST BEN GERAAKT EN EINDELIJK KAN LEVEN ALS IEMAND VAN 24 JAAR BEDANKT Het is nu bijna een jaar gelden dat ik ben getransplanteerd het afgelopen jaar was niet altijd even gemakkelijk er waren de nodige complicaties zo als onlangs ik ben vier dag voor kerstmis naar huis gemogen door een chronische afstoting ik zou voor geen geld ter wereld weer terug willen in de tijd.

Toegevoegd op 30 april 2010
Vancoillie Virginie Vancoillie Virginie
Hallo, Ik ben de mama van matthias die 4 jaar geleden een lever-en niertransplantatie gehad heeft, dat heeft hem de kans gegeven om een nieuw leven te beginnen dankzij zijn donor waarvoor ik heel erg dankbaar ben, zonder dit prachtig geschenk zou hij er nu niet meer zijn, hij is nu 8 jaar en geniet met volle teugen van het leven tesamen met zijn broertje luca van 3 jaar. Ergens zou ik heel graag eens contact willen hebben met de familie van de donor om hen te bedanken voor alles, ik weet dat de donor van belgie is en dat het een jongetje was van 3jaar, ik denk heel vaak aan dat ventje en ouders, ik steek vaak een kaarsje aan voor hen en zeker op de dag van de transplantatie dan brand de ganse dag een kaarsje.

Toegevoegd op 30 april 2010
Hilde Govers Hilde Govers
Hallo, 4,5 jaar geleden is mijn zoon Bob 18 jaar overleden,ten gevolge van een verkeersongeluk, na 4 dagen in coma gelegen te hebben besloten de dokters de machine af te zetten en vroegen of ze organen mochten af nemen eerst twijfelde ik,maar ik kreeg ineens een warm gevoel van binnen het was net of mijn zoon zei"ja mama het is goed doe het maar" Hij heeft toch 4 mensen geholpen. alleen vind ik spijtig dat ik de mensen niet ken onze wet in Belgie laat dat niet toe. het zou helpen met mijn verwerking.Maar toch wens ik al de mensen die een orgaan gekregen hebben een gelukkig en vooral een liefde vol leven toe!

Toegevoegd op 30 april 2010
De Jaeger Kelly De Jaeger Kelly
Hallo aan iedereen, Leuk om te lezen hoe dankbaar mensen tegenover de donor en familie. Ik kan alleen meespreken over het grote verdriet die ik heb meegemaakt toen mijn man twee jaar geleden na een werkongeval klinisch dood was. Het was voor mij een super gemakkelijke beslissing omdat dit, doch onze leeftijd van 27 jaar al lang besproken was . Dus heeft mijn man veel mensen kunnen helpen door hart, lever, nieren, pancreas, gehoorbeentje en dergelijke... af te staan. Op die moment stond ik daar alleen, moeder van een kindje van 13 maand, met een hoop miserie en verdriet, maar als je achteraf hoort hoeveel mensen er gelukkig zijn en nu na twee jaar nog steeds wel en gezond rondlopen met de organen van mijn man dan ben ik toch blij met mijn beslissing.

Toegevoegd op 30 april 2010
Dewinter Carine Dewinter Carine
Op 14 januari 2006 hebben wij onze zoon verloren in een auto-ongeluk, hij was klinisch dood, toen we bij hem aankwamen in de intensieve zorg was hun eerste vraag om het afstaan van zijn organen, ik had hem zelfs nog niet gezien ?!! Helemaal overdonderd met verdriet en pijn moesten wij die moeilijke vraag beantwoorden en hij had al zoveel breuken !!! Toen we terug na een uur bij de specialist kwamen die ons dat gevraagd had was de vraag van ons beiden: "Weten we waar die organen naar toe trekken" en het antwoord was neen, en dan hebben we beslist van het niet te doen, we zagen dat hééééééééél ver wegtrekken naar een héééééél ver land. Dit is een voorbeeld hoe je je voelt bij zo'n situatie!!!

Toegevoegd op 30 april 2010
Annick Panhuyzen Annick Panhuyzen
Toevallig op jullie site terechtgekomen, fantastisch initiatief. Ikzelf ben 6 jaar geleden op de leeftijd van 24 getransplanteerd van lever en pancreas. Ik ben mijn donor en nabestaanden zo dankbaar dat er geen woorden voor zijn!!! Proficiat met jullie site en initiatief!

Toegevoegd op 30 april 2010
Hallo, allereerst proficiat met jullie nieuwe site, echt mooi.Nu een vraagje, we hebben vernomen dat er volgende maand een nieuwe dag is voor nabestaanden. Graag hadden wij daar meer informatie over daar wij van plan zijn om er aan deel te nemen indien jullie dit goed vinden.

Met stephanie gaat het goed, zij heeft 2 gouden en 2 zilveren medailles gewonnen op de europese spelen te Napels. Ze heeft nu haar eigen site (www.stephaniekeustermans.be) met haar levensverhaal. Lieve groetjes van ons

Toegevoegd op 30 april 2010
Debie Luc Debie Luc
langs deze weg zou ik de familie's van donoren willen danken voor mij was het een geschenk ik heb terug een leven ik heb een harttransplantatie gehad 3 jaar geleden en zins kort van uw organisatie gehoord daarom wil ik dit berichtje geven hartelijk dank.

Toegevoegd op 30 april 2010
DE MUYT ROBERT DE MUYT ROBERT
Met groot genoegen ontekte ik vandaag de nieuwe website van Jullie vereniging, als hartgetransplanteerde zou ik langs deze weg mijn dankbaarheid uitspreken tegen mijn donorfamilie, zonder de edelmoedigheid van deze donors zou ik nu niet kunnen bedanken. Proficiat met jullie site.

Toegevoegd op 25 April 2006